Bandenservice

Uw autobanden zijn belangrijker dan u denkt. De vier banden van uw auto hebben een verantwoordelijke taak. Ze dragen het gewicht van de auto, de inzittenden en uw bagage. Ook spelen ze een cruciale rol bij het weggedrag van uw auto: optrekken, remmen, het opvangen van dwarskrachten in bochten en grip op nat wegdek. De juiste banden zijn daarom erg belangrijk. 

Veilig op weg betekent ook het tijdig wisselen van zomer- naar winterbanden (en vice versa). Winterbanden hebben een grover profiel, waardoor ze meer grip hebben op gladde wegen. Als de temperaturen richting vriespunt gaan, zijn winterbanden een echte aanrader. Zomerbanden zijn juist zeer geschikt voor wat drogere tijden. Warmere temperaturen stellen namelijk andere eisen.

Bandenprof

Wij zijn aangesloten bij het Bandenprof netwerk. Brandenprof is dé specialist op het gebied van banden. Bovendien profiteert u bij BandenProf altijd van scherpe prijzen voor uw banden want dankzij ons inkoopbeleid kunnen wij de prijzen laag houden en hebben we de bekende merkbanden altijd in voorraad. 

Nokian Tyres

Ook mogen wij ons officieel dealer noemen van Nokian Tyres. Nokian Tyres werkt constant aan de ontwikkeling van veilige, economische, comfortabele en milieuvriendelijke banden. De banden van Nokian Tyres zijn dan ook speciaal geschikt voor het rijden in veeleisende weeromstandigheden. Met zijn continue productontwikkeling streeft Nokian Tyres met name naar duurzame oplossingen voor veiligheid en het milieu. Het gehele productieproces wordt hierop aangepast. 

Is het weer tijd voor uw bandenwissel? Plan dan direct online een afspraak in. Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan bij ons opslaan. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.