Werkplaats & service

Het #1 adres voor onderhoud, occasions & verhuur 

Autobedrijf Wierenga is een full-service autobedrijf, gevestigd in Leek in de provincie Groningen. Uw auto is van harte welkom in onze complete, moderne werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type auto, bedrijfswagen of camper. Klik hier voor een 360º weergave van onze werkplaats. 

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Door onze vakkundige monteurs wordt altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruik gemaakt van professionele en moderne apparatuur. Uiteraard werken wij standaard vanuit de hoogste kwaliteits-eisen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. 

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Wierenga kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van gratis leenauto's, bussen of leenfietsen. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel! 

Wachtruimte 

Heeft u een afspraak bij ons voor APK, onderhoud of een kleine reparatie en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt wachten en eventueel werken, voor kinderen is er een speelhoek.  De koffie staat altijd voor u klaar en u kunt gebruik maken van onze Free Wifi.